Barion Pixel

Már fiatalon nagyon közel állt hozzám az írás, körülbelül 13 éves koromtól kezdve több verset és novellát is megírtam, melyek akkoriban sokszor csak a fiók mélyére kerültek. De írtam verseket ajándékba is, például anyák napjára, születésnapra, aranylakodalomra, és kérésre is, a húgomnak farsangra, vagy épp másoknak, kapott szavakból.

Gimnazistaként újságíró szerettem volna lenni, így 2010-ben az ELTE magyar szakára kezdtem el járni, minornak pedig a szerkesztői ismereteket választottam. Nem sokkal később rájöttem, hogy a marketing az, amiben még igazán otthon érzem magam, ezért belevágtam egy OKJ képzésbe is. Ennek köszönhetően 2013 nyarán a Brandlift Kft.-nél voltam junior online brand manager, majd 2014-ben reklámszervező szakmenedzser képesítést szereztem. 2018-ban újabb oklevéllel gazdagodtam, ugyanis elvégeztem az Online Webdesign Tanfolyamot is. 2016. február 5. óta egyéni vállalkozó vagyok, így születhetett meg a saját webshopom.

Az évek alatt szerzett tudásom és tapasztalataim is benne vannak a verses színezőkben, és remélem, később mesekönyvekkel is gazdagodik majd a repertoár. Célom, hogy a gyerekek új, vidám, valóban rímelő verseken keresztül tanuljanak és fejlődjenek, valamint minőségi időt töltsenek el együtt szüleikkel.

2023. december végén horgolni is elkezdtem, így már kézzel készült, amigurumi plüss figuráim is rendelhetőek, főként a színezők témájához is illő, cuki állatok közül lehet válogatni.

Másik két honlapom: yomarketing.hu, cicajocuccok.hu