Barion Pixel

Egyedi vers rendelésre

2490 Ft8990 Ft

Rendelj egyedi verset születésnapra, farsangra, ballagásra, anyák napjára, karácsonyra vagy bármilyen különleges alkalomra.

Cikkszám: 500001 Kategória:

Leírás

Tollak és billentyűk már 20 éve kopnak,
Verseim a szívekbe boldogságot hoznak.
Elegendő pár szó, néhány rövid gondolat,
S már írom is neked a rímelő sorokat.

Farsangra, ballagásra vagy anyák napjára,
Annyi remek alkalom lehet a naptárba’.
Születésnap, névnap, aranylakodalom,
Emlékét őrzi majd a gondos szóhalom.

Kérheted keretezve, így teljes az ajándék,
De otthon is nyomtathasz, a lényeg a szándék.
Nézd meg gyorsan pár korábbi művemet,
Ha neked is tetszenek, jöhet az üzenet. 🙂

Ahhoz, hogy az elképzeléseidnek megfelelő vers születhessen, a rendelés leadása és a számla kiegyenlítése után küldd el nekem emailben (info kukac majkiandi pont hu), hogy kinek, milyen alkalomra készüljön a vers, miről szóljon, sőt, akár néhány konkrét szót is megadhatsz, amelyet szeretnél viszont látni benne. Az egyeztetés után 1 héten belül pdf formátumban küldöm el a verset a rendeléskor megadott email címre.

Amennyiben egyszerű illusztrációval, minőségi papírra kinyomtatva, keretezve szeretnéd kézhez kapni a verset, tedd be a kosaradba ezt a kiegészítő terméket is.

Ha beleegyezel abba, hogy az általad kért verset referenciaként közzétegyem (természetesen miután már megtörtént nálatok az ajándékozás), a rendelés leadásakor használd a SZABAD10 kuponkódot és 10% kedvezményt kapsz a versírás árából.

Fontos! Mivel kifejezetten a vásárló kérésére készült, egyedi, szellemi termékről van szó, ezért a 14 napos elállás nem vonatkozik rá. Ha nem érzed 100%-osnak a verset, egyszeri, kisebb módosítást vállalok. Kérlek, hogy ennek tudatában add le rá a rendelésed.

További információk

Versszak

1, 2, 3-4, 5-6, 7-8, 9-10