Barion Pixel
0

Karácsonyi ajándékötletek 3-8 éves gyerekeknek

Karácsonyi ajándékot vásárolni a gyerkőcöknek nem is olyan egyszerű, legalábbis, ha olyan dologgal szeretnénk meglepni a kicsiket, ami nem csak szórakoztató, hanem hasznos is. Avagy nem csak hasznos, hanem szórakoztató is. És persze az sem árt, ha nem annyira terheli meg a pénztárcánkat, valamint a szülő is valódi mosollyal fogadja és nem csak elem nélkül adja a gyerek kezébe. A majkiandi.hu webshop-ból rendelhető kis méretű verses színezők több szempontból is jó választásnak bizonyulnak.

Karácsonyi kincsek színező

A Karácsonyi kincsek verses színező a témájának köszönhetően is tökéletes ajándék lehet karácsonyra a 3-8 éves gyerekek számára. Sőt, ajánlott már Mikuláskor a csomagba tenni, ugyanis a benne található kedves, rövid versek közül érdemes néhányat megtanulni a kicsikkel a szeretet ünnepére. A kiadványan kilenc olyan verset ismerhetnek meg a gyermekek, amelyeket karácsonyi rendezvényeken vagy családi összejöveteleken is elszavalhatnak anya és apa, valamint a nagyszülők legnagyobb örömére. Az utolsó oldalon pedig egyedül is lerajzolhatják azt a karácsonyi emléket, amely a legkedvesebb volt a számukra.

Néhány verscím: A kedvenc ünnepem, Elkésett a hó, Télapóra várva, Hópelyhek kergetőznek

Állatos színezők

A karácsonyi füzet mellé betehetünk néhány állatos kifestőt is a csomagba. Fontos, hogy a gyerekeket minél hamarabb megtanítsuk arra, hogy szeressék az állatokat. Ráadásul a versek mindegyike E/1-ben íródott, hogy farsangkor az adott állat jelmezébe bújva elő tudják adni őket a gyerkőcök. Mindegyik kiadványban 9 bájos, kiszínezhető rajz és 9 rövid versike található, így jelenleg összesen 27 állatot ismerhetnek meg közelebbről a kicsik.

Állatok az udvaron: kiskutya, katicabogár, süni, cica, méhecske, egér, pók, kismadár, pillangó
Állatok a farmon: bárány, liba, nyuszi, tyúk, boci, ló, malac, kakas, csacsi
Állatok az óceánban: delfin, polip, csikóhal, rák, cápa, kagyló, hal, medúza, tengericsillag

A színezők nem csak mosolyt csalnak az arcokra a Koller Doretta által rajzolt tündéri figurákkal, hanem hasznosak is, hiszen a kiszínezésre váró rajzok és a hozzájuk tartozó tanító jellegű, mégis sokszor szórakoztató, könnyen megtanulható versek segítenek a gyermekek figyelmének, memóriájának, szókincsének és kézügyességének fejlesztésében. A kiadványokkal Majki Andi célja a legkisebbek fejlesztésén túl az, hogy a szülők a közös verstanulással és színezéssel minőségi időt töltsenek együtt gyermekeikkel.

1+1 ajándék

A készlet erejéig minden megrendelt verses színező mellé ajándékba jár 1-1 Gazda leszek kiadvány is, mely a mezőgazdaságot és a hazai termelők portékáit szeretné közelebb hozni a gyerekekhez.

Vélemények:

Nagyon aranyosak a rajzok és könnyen megjegyezhetőek a versek.” – H. Andi

“Én megmondom őszintén, hogy az ilyen kedves és aranyos verseket szívesebben olvasnám a gyerek tankönyvekben. A tied beleillik. Ügyes vagy.” – H. Judit